Lokerenonline

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Steigerhout » Zitblokhoeken » Zitblokhoek oud steigerhout met witte zitkussens

Zitblokhoek oud steigerhout met witte zitkussens

Zitblokhoek oud steigerhout met witte zitkussens
Stevige en oersterke zitblokhoek in gebruikt oud steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox A4 vijzen. De zitblokhoek is voorzien van NANO coating dewelke vet, vuil en waterafstotend is en hierdoor perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Geen ijzeren krammen op het zit- & bovenvlak. 
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.  
 
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden. 
 
Voor binnen gebruik raden wij aan viltjes onder de zitblokhoek te kleven om krassen op vloer of parket te vermijden.  
 
De kussens zijn waterproof maar niet gemaakt om constant buiten te blijven liggen. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden. 

1 hocker 57x57x41cm
4 zitblokken 38x38x41cm
4 zitkussens 38x38x4cm

€ 445,00 € 385,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be