Lokerenonline

HomeWebshopFAQContactMijn account

Webshop » Steigerhout » Zitbanken » Zitbank gebruikt steigerhout

Zitbank gebruikt steigerhout

Zitbank gebruikt steigerhout
Stevige en oersterke zitbank zonder rugleuning in gebruikt steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox A4 vijzen. De zitbank is voorzien van NANO coating dewelke vet, vuil en waterafstotend is en hierdoor perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Geen ijzeren krammen op het zitvlak. Perfect te combineren met een lage loungetafel of hockers. 
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.  
 
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden. 
 
Voor binnen gebruik raden wij aan viltjes onder de zitbank te kleven om krassen op vloer of parket te vermijden.  
 
Optioneel kan U bij ons ook de bijhorende zitkussens bestellen in meer dan 40 kleuren. De standaard kussens zijn waterproof maar ook all weather kan besteld worden. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden. 

Formaat: 200x38x41cm

€ 280,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 10

Aantal  

logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be