Lokerenonline

HomeWebshopFAQContactMijn account

Webshop » Zenthee » Tea brewers » AntiOxiDant:T

AntiOxiDant:T

AntiOxiDant:T
AntiOxiDant:TAntiOxiDant:TAntiOxiDant:TAntiOxiDant:T
Box : 7 herbbrewers / 42 tassen

Kwaliteit en gemak: 2 in 1!!
We bieden de rijke smaak aan van kwalitatieve losse thee/kruiden gezet in een goede ouderwetse theepot maar met het gemak van een theebuiltje... Het enige wat je nodig hebt is warm water om te vullen! 

De brewer is heel makkelijk om mee te nemen. Dankzij zijn superlichtgewicht en afmetingen past hij in de meeste handtassen! Deze brewers zullen je op vakantie, pick nick, kantoor, thuis, in de tuin, en op vele andere locaties laten genieten van een heerlijke thee/infusie. 
De Teabrewer weegt ongeveer 20 gram en is zo dun als een brief! 

Kurkuma is een van de meest populaire kruidige ingredienten in de moderne geschiedenis, doch is het reeds eeuwen dat men in Asia dit kruid verwerkt omwille van zijn sterke medicinale voordelen. Gemengd met de overige ingrediënten vormt deze infusie een bom aan vitamines, mineralen en antioxidanten. De extra kaneel helpt de digestive problemen en infecties terwijl de kurkuma de maag verzacht en spierpijn extra aanpakt.

Ingrediënten: Gember*, citroengras*citroengras*, Lemon Balm*, Kaneel*, Kamille bloesems*, Kurkumapoeder*, Kruidnagel*, Natural Flavour / *Certified organic product of the non-EU agriculture. 

Weight (kg) 0.2000
Brewing Temperature 100°C
Brewing Time 5-7 min
Herbuikbaar


€ 12,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Gerelateerde productenlogo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be