Lokerenonline

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Steigerhout » Loungebanken » Loungebank recht 250cm

Loungebank recht 250cm

Loungebank recht 250cm
Loungebank recht 250cm op wielen, gemaakt in gebruikt steigerhout. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Gebruikt droog steigerhout klasse A
  • Gekuist, opgeschuurd, afgeronde hoeken
  • Inox vijzen
  • 4 wielen waarvan 2 met rem
Stevige en oersterke loungebank in gebruikt oud steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox vijzen. Geen ijzeren krammen op het zitvlak. 
  
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.   
  
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden.  
  
Optioneel kunnen wij U ook de zit- en rugkussens aanbieden. De kussens zijn waterproof maar niet gemaakt om constant buiten te blijven liggen. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden.  
 
Afmetingen 
250cm breed
81cm diep
Totale hoogte 80cm 
Diepte zitvlak 57cm
Hoogte rug 38cm

€ 829,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Gerelateerde productenlogo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be