Lokerenonline

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Steigerhout » Loungebanken » Loungebank ESTEPONA recht 200cm

Loungebank ESTEPONA recht 200cm

Loungebank ESTEPONA recht 200cm
Loungebank ESTEPONA recht 200cmLoungebank ESTEPONA recht 200cm
Loungebank ESTEPONA recht 200cm met hoge rug. Gemaakt in gebruikt steigerhout. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik onder het Belgian Premium Quality label.
  • Droog steigerhout klasse A
  • Gekuist, opgeschuurd, afgeronde hoeken
  • Inox A4 vijzen
  • Geen zichtbare vijsgaten
  • Rubberen doppen 
  • Zitdiepte 57cm, zithoogte 30cm (zonder kussen)
Stevige en oersterke loungebank in vergrijsdsteigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox A4 vijzen. Geen ijzeren krammen op het zitvlak. 
  
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.   
  
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox A4 trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden.  
  
Optioneel kunnen wij U ook de zit- en rugkussens aanbieden in zowel Cartensa, Sunbrella als all weather. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden.  
 
Afmetingen 
200cm breed
76cm diep ( 57cm zitdiepte)
Totale hoogte 83cm (zithoogte 30cm zonder kussen) 

€ 1 034,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Gerelateerde productenlogo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be