Driesco

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Bedden in- & outdoor » Outdoor » Ligbedden » Aktie ligbed

Aktie ligbed

Aktie ligbed
Aktie ligbedAktie ligbedAktie ligbedAktie ligbed
2 ligbedden in vintage white steigerhout 200x70x35cm op rechte poten met regelbaar hoofdeinde (3 standen)
  
+ 2 loungekussens taupe 200x70x6cm in UV bestendige Cartenza stof voorzien van ritssluiting (kan gewassen worden)
+ 1 tabouret met onderbord
+ gratis levering aan huis in België en Spanje

Stevig en oersterk ligbed in steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox A4 vijzen. Het ligbed is voorzien van NANO coating dewelke vet, vuil en waterafstotend is en hierdoor perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Geen ijzeren krammen.
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.

Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox A4 trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden.

De kussens zijn waterproof maar niet gemaakt om constant buiten te blijven liggen. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden. 

€ 1 069,00 € 750,00 inclusief BTW

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 2
€ 720,00

logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be