Lokerenonline

HomeWebshopFAQContactMijn account

Webshop » Leveringen & ophalingen » Fietscourier tot 15kg

Fietscourier tot 15kg

Fietscourier tot 15kg
Je bent inwoner en/of winkelier van Lokeren (postcode 9160 en 9180) en je wil snel een pakje laten ophalen en leveren? Bestel dan hier je rit en betaal hem online. 

Pakket mag max. 15kg zwaar zijn en niet groter dan 40x60cm. 

De goederen worden opgehaald en in rechte lijn naar de eindbestemming gebracht (postcode 9160 en 9180). Een voucher geeft recht op 1 ophaal- en 1 bestemmingsplaats. Indien er meerdere leveringsplaatsen zijn dient U telkens een afzonderlijke voucher aan te maken.

Bij bestelling van deze voucher begeeft de courier zich naar uw persoonlijk opgegeven accountadres. Het adres van bestemming kan U ingeven bij opmerkingen. Indien het om voedingswaren gaat dient U dit ook aan te geven in de opmerkingen voor U gaat betalen. Wij zorgen dan voor de juiste thermoverpakking. 

Indien wij iets dienen op te halen welke op een latere datum dient geleverd te worden dan neemt U best contact met ons op via info@lokerenonline.be. Wij aanvaarden geen telefonische bestellingen of reservaties.

De goederen worden afgeleverd aan de deur. De ontvanger dient niets te betalen. Bij afwezigheid van de ontvanger worden de goederen aan de deur afgezet en ontvangt U een foto als bewijsmateriaal van levering. Er controleert dus best even of de ontvanger thuis is. 

€ 7,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be