Lokerenonline

HomeWebshopFAQContactMijn account

Webshop » Leveringen & ophalingen » Camion 150 tot 500kg

Camion 150 tot 500kg

Camion 150 tot 500kg
Je bent inwoner en/of winkelier van Lokeren (postcode 9160 en 9180) en je wil snel een pakje laten ophalen en leveren? Bestel dan hier je rit en betaal hem online.  
 
Pakket mag max. 500kg zwaar zijn en moet zich op EURO pallet bevinden. Elke voucher geeft recht op 1 EURO pallet. Indien U meerdere pallets heeft dient U in de shop het aantal aan te passen. Er zijn kortingen voorzien vanaf 3 pallets.
 
De goederen worden opgehaald en in rechte lijn naar de eindbestemming gebracht (postcode 9160 en 9180). Een voucher geeft recht op 1 ophaal- en 1 bestemmingsplaats. Indien er meerdere leveringsplaatsen zijn dient U telkens een afzonderlijke voucher aan te maken. 
 
Bij bestelling van deze voucher begeeft de courier zich naar uw persoonlijk opgegeven accountadres. Het adres van bestemming kan U ingeven bij opmerkingen. Indien het om voedingswaren gaat dient U dit ook aan te geven in de opmerkingen voor U gaat betalen. Wij zorgen dan voor de juiste thermoverpakking.  
 
Indien wij iets dienen op te halen welke op een latere datum dient geleverd te worden dan neemt U best contact met ons op via info@lokerenonline.be. Wij aanvaarden geen telefonische bestellingen of reservaties. 
 
De goederen worden afgeleverd aan de deur. De ontvanger dient niets te betalen. Bij afwezigheid van de ontvanger worden de goederen aan de deur afgezet en ontvangt U een foto als bewijsmateriaal van levering. Er controleert dus best even of de ontvanger thuis is. 

€ 125,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 3Vanaf 5Vanaf 10
€ 95,00€ 90,00€ 80,00

logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be