Lokerenonline

HomeWebshopFAQContactMijn account

Webshop » Steigerhout » Koopjeshoek » Barkruk natuur met beschermlak

Barkruk natuur met beschermlak

Barkruk natuur met beschermlak
Barkruk natuur met beschermlakBarkruk natuur met beschermlak
Stevige en oersterke barkruk in nieuw steigerhout met beschermlak. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, stalen vijzen. Geen ijzeren krammen op het zitvlak. Perfect te combineren met een hoge bartafel of hoge loungetafel. 
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.  
 
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden. 
 
Voor binnen gebruik raden wij aan viltjes onder de barkruk te kleven om krassen op vloer of parket te vermijden.  
 
Optioneel kan U bij ons ook de bijhorende zitkussens bestellen in lime green, zwart of wit. De kussens zijn waterproof maar niet gemaakt om constant buiten te blijven liggen. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden. 

Formaat: 38x38x75cm

€ 104,00 € 35,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 12

Aantal  

Gerelateerde productenlogo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be