Driesco

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Bedden in- & outdoor » Indoor » Multibed Student » Multibed gebruikt steigerhout

Multibed gebruikt steigerhout

Multibed gebruikt steigerhout Multibed gebruikt steigerhout
Multibed gebruikt steigerhout Multibed gebruikt steigerhoutMultibed gebruikt steigerhout Multibed gebruikt steigerhoutMultibed gebruikt steigerhout Multibed gebruikt steigerhout
Mutibed Student

Dit functionele multibed in onbehandeld natuur steigerhout heeft een matras maat van 90x200cm. Onderaan het bed hebben we een bureau gemaakt van 200x95cm. Via een vast gemonteerde trap (kan links of rechts geplaatst worden) kan je op een veilige manier naar boven. Het bed is voorzien van een valbeveiliging. Benodigde minimum hoogte plafond is 250cm. Het bed zelf is voorzien van een steigerhouten lattenbodem en is inclusief.

Formaat bed: 90x200cm
Benodigde ruimte buitenmaat: 102x212cm
Trap: 40cm breed en 180cm hoog.

De bijhorende kleerkast 100x60x180cm kan zowel, links, rechts als met de rugwand tegen het bed geplaatst worden. Deze is voorzien van een hangkast welke afgesloten is met een deur, 3 opbergvakken met leggers en onderaan een schoenenrek. Plaats je de kast met de rug tegen het bed dan heb je bovenaan aan het hoofdeinde van het bed een extra leuk platform van 100x60cm om bv wekkerradio, je boek of een flesje water te plaatsen.

Prijs is inclusief BTW, levering en plaatsing

Formaat kast: 100x60x180cm 

Deze combinatie is ook beschikbaar in vergrijsd, gebruikt, verouderd en vintage white steigerhout

Productietijd na bestelling: +/- 14 dagenlogo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be