Driesco

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Bartafels » Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhout

Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhout

LBHORECAG Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhout

LBHORECAG Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhoutLBHORECAG Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhoutLBHORECAG Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhoutLBHORECAG Lage bartafel HORECA PRO gebruikt steigerhout
Stevige en oersterke lage bartafel in steigerhout voorzien van blokpoten en voeten steunbalk. Beschikbaar in onbehandeld, vergrijsd en gebruikt steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox vijzen. De bartafel kan voorzien worden van NANO coating dewelke vet, vuil en waterafstotend is en hierdoor perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Geen ijzeren krammen op het complete meubel. Perfect te combineren met zitblokken, stoel of tabouret. 
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.  
 
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden. 
 
Voor binnen gebruik raden wij aan viltjes onder de bartafel te kleven om krassen op vloer of parket te vermijden.  
 
Formaat: 76x76x78cm
Bovenblad 76x76cm
Onderstel 72x72x75cm


logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop