Lokerenonline

HomeWebshopFAQContactMijn account

Webshop » Zenthee » BIO ontbijt » BIO ontbijt 5 januari 2019

BIO ontbijt 5 januari 2019

BIO ontbijt 5 januari 2019
Zaterdag  5 januari 2019

ZENTHEE LUXE BIO ONTBIJT  

Wilt u in alle rust het weekend inzetten met een gezond en uitgebreid Bio ontbijt dan mag u zeker onze ontbijtsessies niet missen!  Wij ontvangen jullie vanaf 9 uur en starten met een zalige bio cava of fruitsap. Tijdens het ontbijt staat het buffet open en wordt ook steeds aangevuld. Onze vele bio broodjes, speltbroodjes, koffiekoeken, ontbijtgranen, heerlijke bio kazen en charcuterie, huisgemaakte granola, allerlei zaden en pitten, diverse yoghurts, bio confituren en choco en natuurlijk onze eitjes (met of zonder spinazie en rode biet) en warme rode vruchten maken van dit ontbijt niet alleen een gezond maar vooral een overheerlijk ontbijt!  Wij schenken doorlopend minimum twee / drie  diverse thee’s die bij het ontbijt aansluiten. Wenst u een kopje granenkoffie of een warme chocolademelk aarzel dan niet dit te vragen. 

Beperkt aantal plaatsen. 
Deelnameprijs all-in 25 euro all-in van 09u00 tot 11u30 en online hier te betalen. U ontvangst een voucher welke U op 5 januari bij aankomst dient te overhandigen. 

Dit BIO ontbijt kan niet geleverd worden. Wie zich inschrijft verwachten wij op zaterdag 5 januari om 09.00 in onze zaak. Zenthee, Kerkstraat 45, 9160 Lokeren.

€ 25,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Gerelateerde productenlogo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be